Aktuálně

Vědecký vliv časopisů: Aktualizovaná aplikace

30. 10. 2020 Interaktivní aplikace pro orientaci ve světě vědeckých časopisů.

Tento interaktivní nástroj umožňuje rychle odhadnout vědecký vliv časopisů v rámci více než 200 vědních oborů. Nástroj umožňuje sledovat i v Česku vydávané časopisy a zjistit, ve kterých časopisech čeští vědci dominantně publikují. Nástroj je založen na citačních indexech časopisů, které byly a jsou důležitým kritériem vládního hodnocení výzkumných organizací. Tápající z českých vědců se tak již nemusí složitě pídit, ve kterých časopisech se mají snažit publikovat.

Tato internetová aplikace usnadňuje orientaci ve světě vědeckých časopisů. Interaktivní formou umožňuje rychle odhadnout vědecký vliv časopisů v rámci více než 200 vědních oborů. Aplikace umožňuje sledovat i v Česku vydávané časopisy a zjistit, ve kterých časopisech čeští vědci dominantně publikují. Nástroj je založen na citačních indexech časopisů, které byly a jsou důležitým kritériem vládního hodnocení výzkumných organizací. Tápající z českých vědců se tak již nemusí složitě pídit, ve kterých časopisch se mají snažit publikovat.

Tento interaktivní nástroj neustále vyvíjíme a aktualizujeme.

Nově se tak můžete těšit na:

  • Citační indexy časopisů za roky 2018 a 2019

  • Přehlednější zobrazení výsledků

  • Novou možnost uživatelského zobrazení četnosti publikací

VSTUP DO APLIKACE ZDE

V případě potíží kontaktujte technickou podporu aplikace na e-mailové adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

ZÁKLADNÍ INFORMACE O APLIKACI NALEZNETE ZDE

 

IDEA Zpravodaj